Élet-Stílus

Gengsztersztori élőben

Az Élet Színházának előadásain a néző tevékeny részese lehet a darabnak, megtapasztalhatja egy nyomozás izgalmát, saját bőrén érezheti a történet feszültségét. Az előadás megrendelhető céges, vagy akár baráti rendezvényekre is.

Az Élet Színháza egy szórakoztató, interaktív produkció, mely a vállalati és baráti bulikat kívánja feldobni, és a megszokott helyett izgalmasabbá varázsolni. A történet és az élény megrendelhető, akár egy zenekar.

A néző itt nem csak kívülről szemléli az izgalmas, vagy éppen vicces történetet, hanem belebújik az előadás sűrűjébe, és maga is alakítója lehet az estének, a profi színészekkel karöltve. A dolog olyannyira valóságos, hogy néha a résztvevők maguk sem tudják, hogy vajon csak egy játék, vagy maga a valóság részesei éppen.

Az élet színházának új előadása a 20-as évek füstös swing hangulatát idézi. A szesztilalom idején vagyunk, titkos jelszavakat mormolunk a pincér fülébe, hogy egy álca kávéscsészébe mérjen egy kis viszkit a jobbikból. Titokzatos alakok tűnnek fel az éjszakában, a rulett asztalnál pörög a golyó és pörögnek a dollárok. Már nem lehet elválasztani a játékot, a képzeletet és a valóságot. Csíkos öltönyös gengszterek járkálnak az utcákon, lövések dörrennek.

A történet szerint egy születésnapra készülődik a 20-as évek Chicagojának kemény olasz maffiaklánja, ám a születésnapi ünneplést egy pisztolylövés egy pillanat alatt átalakítja a gyilkos utáni hajszává. Valaki a klán tagjai közül húzta meg a ravaszt. De kicsoda? A jelek, az információk, a szemtanúk előkerítése az este legnagyobb feladata, közben fellépésre várják a csodálatos Josephin Bakert, és úgy tűnik, ezen az estén bármi megtörténhet…. És meg is történik…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik