Élet-Stílus

Cisco mobilon is

A Cisco az Orative Corp. felvásárlásával a mobiltelefónia irányába is kiterjeszti egységes kommunikációs rendszerét.

A Cisco 2006 márciusában jelentette be egységes kommunikációs rendszerének (Unified Communications) megjelenését, amely a vállalkozások számára lehetővé teszi, hogy informatikai és telekommunikációs infrastruktúrájának egyesítésével egységes kommunikációs platformot hozzon létre.

Az Orative olyan mobil szoftvermegoldásokat fejleszt, amelyek a Cisco kommunikációs rendszerének funkcióit a céges mobiltelefonokon is elérhetővé teszik. Az Orative Enterprise Software alkalmazással a munkatársak mobiltelefonjaikon céges konferenciabeszélgetéseket folytathatnak, meghallgathatják a Cisco Unity hangpostaüzeneteit, kiszűrhetik a nemkívánatos telefonhívásokat és zavaró üzeneteket, valamint biztonságosan hozzáférhetnek a személyes és vállalati telefonkönyvekhez.

A Cisco egységes kommunikációs rendszerével a cégek saját hálózatukon quadruple play – azaz hang-, adat- és videoszolgáltatásokat vehetnek igénybe, mobil környezetben is – mondta Don Proctor, a Cisco hangkommunikációs technológiai csoportjának vezetője.

Az Orative felvásárlásáért a Cisco megközelítőleg 31 millió USD-t fizet készpénzben a megállapodás szerint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik