Élet-Stílus

Ferencváros: újabb döntetlen

A Kecskemét és a Nyíregyháza után a Kazincbarcika is pontot rabolt a Ferencvárostól az NB II-ben. A zöld-fehérek hiába vezettek 2-0-ra, végül csak egy ponttal távoztak Lipcsei Péter szülővárosából.

Az első húsz perc kiegyenlített játékot hozott, az élvonalba iparkodó Ferencváros aztán fölénybe került és gyorsan kétgólos előnyt szerzett.


A 22. percben Tököli Attila csúsztatott a hálóba, majd négy perc elteltével Bartha László villant, félmagas lövését képtelen volt hárítani Fülöp Róbert, a hazaiak kapuvédője, aki Lipcsei Péter 22 méterről elvégzett szabadrúgásánál is verve volt, ám szerencséjére a labda a felsőlécről a kapu fölé vágódott.

A hazaiaknak is volt helyzetük: Dávid Zoltán, miután kicselezte Kemenes Szabolcsot, az üres kapura ívelt, a visszafutó Dragóner Attila azonban szögletre mentett. A térfélcsere után, Bányai Péter lövésénél pedig a vendégek kapusa hárított nagy bravúrral.


Kovács Péter és Dávid fejesével szemben azonban már Kemenes is tehetetlen volt, és így – mivel átellenben Tímár Krisztián nagy helyzetben, 5 méterről a kapu fölé fejelt – a lelkesen játszó barcikaiak végül megszerezték az egyik pontot.

A Ferencváros szerencséjére a Nyíregyháza is megbotlott Szolnokon (2-2), a különbség tehát nem csökkent a két csapat között, a zöld-fehérek továbbra is négy ponttal vezetik az NB II Keleti csoportját.

NB II, 13. forduló:
Kazincbarcika-Ferencváros 2-2 (0-2)
Gól:
Kovács P. (64.), Dávid (82.), ill. Tököli (23.), Bartha (27.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik