Élet-Stílus

Cassanót kizárták a keretből

Kizárták a Real Madrid labdarúgócsapatának keretéből az olasz válogatott Antonio Cassanót, mert sértő megjegyzést tett Fabio Capello vezetőedzőre. Eközben David Becham úgy nyilatkozott, hogy maradni akar az egyesületnél.

Sajtóbeszámolók szerint az ismét csak kispados Cassanónál a szombati, Gimnastic Tarragona elleni bajnoki találkozó után szakadt el a cérna: az öltözőben “rohadt szemétnek” nevezte őt mellőző honfitársát, akit azzal vádolt, hogy miután ő korábban, az AS Románál mindent megtett érte, most érdemtelenül elfelejtette őt.

A klub vezetése közölte, hogy a fegyelmezetlen és tiszteletlen olasz támadóra pénzbírság is vár. Azt egyelőre nem tudni, hogy meddig tart majd Cassano száműzetése.

Beckham maradni akar

Az angol középpályás hétfőn sajtótájékoztatón bejelentette, hogy szeretne a Real Madridnál maradni. David Beckham ezzel a kijelentésével azokra a sajtóhírekre reagált, amelyek szerint a Premier League-ben, vagy az Egyesült Államok (MLS) bajnokságában folytatja karrierjét.

“Itt van az életem és itt van a jövőm is. Nem tárgyalok egyetlen csapattal sem és januárban nem igazolok el. Itt akarok maradni, mert úgy érzem: a mostani idényben végre sikerül nyernünk valamit” – mondta a szigetországi középpályás.

Új szerződésről tárgyalnak

Beckhamet a Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspurrel és a skót Celtic Glasgow-val hozták hírbe, de nevével kapcsolatban felmerült az MLS is. A játékos ezzel szemben elárulta: újra elkezdődtek a szerződése meghosszabbításáról szóló tárgyalások, amelyek az új edző és az új elnök érkezte miatt félbeszakadtak a holt szezonban.

A 31 éves Beckham – aki időközben az angol válogatottból is kikerült – a Real eddigi nyolc bajnokiján csak háromszor volt kezdő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik