Élet-Stílus

Tóth Norbert szakított az Újpesttel

Az élvonalban szereplő Újpest FC közös megegyezéssel szerződést bontott Tóth Norberttel, a klub korábbi csapatkapitányával.

„Sok sikert kívánok az Újpest csapatának. Mindenki tudja, sok helyen megfordultam már pályafutásom során, de a legszebb és legeredményesebb éveket Újpesten töltöttem” – nyilatkozta a futballista a klub honlapján. Tóth Norbert október elején került ki az első csapat keretéből, Valére Billen vezetőedző szakmai okokra hivatkozva hozta meg a döntését, amelyet a játékos a FigyelőNet többszöri megkeresésére sem kívánt kommentálni.


Az egykori csapatkapitány és a klub békében szakított egymással, ezt az ügyvezető igazgató nyilatkozata is alátámasztja. „Tiszta szívből mondom, sok sikert kívánok Norbertnek, hogy gyorsan találjon magának új csapatot – remélhetőleg külföldön –, amelynél képességéhez méltón tudja folytatni a pályafutását” – mondta Dányi Szilárd.

Tóth Norbert 1997-ben került Újpestre, amellyel egy évvel később bajnoki címet nyert. Külföldön a görög Panioniosznál, majd hazatérve a Vasasnál is játszott, 2004-ben tért vissza a Megyeri útra. Az elmúlt másfél évben a csapat kapitánya volt, ám ebben a szezonban gyenge teljesítménye miatt néhány fordulót követően a tartalékok közé került – ezután történt a szakítás. Tóth szabadon igazolható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik