Élet-Stílus

Koller: újabb térdsérülés

Várhatóan kéthónapos kihagyás vár Jan Kollerre, a francia AS Monaco cseh válogatott labdarúgójára, miután a csapata keddi, Reims elleni Ligakupa-mérkőzésén térdsérülést szenvedett.




Koller: újabb térdsérülés 1

foci.lap.hu

Koller: újabb térdsérülés 1
Koller: újabb térdsérülés 3

A cseh óriásra rá jár a rúd, kedden ugyanolyan sérülést szenvedett, mint a nyári világbajnokságon. A 204 centiméter magasra nőtt támadó az egyik cseh lapnak elmondta, egy rossz mozdulat következtében a jobb térdében sérültek meg a szalagok.


“Rögtön tudtam, hogy nagy a baj. Senkit sem hibáztatok, hiszen senki sem bántott. Úgy tudom, hat-nyolc hetet kell kihagynom” – ecsetelte a játékos, aki amellett, hogy újból kidőlt a sorból, csapata kiesése miatt is szomorkodhat, a Monaco ugyanis büntetőkkel elbukta Stade de Reims elleni Ligakupa-meccset.


Mint fentebb jeleztük, Kollert nem először “hagyja cserben” a térde, tavaly szeptemberben tért vissza egy hosszabb kihagyás után, és a vb-n megint a térdén sérült meg, ezért csak az amerikaiak elleni csoportmeccsen játszhatott. A nyáron váltott klubot, a német Dortmundból igazolt a Monacóhoz, eddig 11 mérkőzésen egy gólt szerzett új csapatában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik