Élet-Stílus

Bálnákkal búvárkodna Schumacher

Michael Schumacher maradéktalanul boldog, és kizárja annak a lehetőségét, hogy a közeljövőben visszatérjen a száguldó cirkuszba, vagy több más veterán F1-pilótához hasonlóan a német túrakocsi-bajnokságban (DTM) szerepeljen.

“Miért is kellene visszatérnem?” – tette fel a kérdést a hétszeres világbajnok a Sport Bilddel készült interjúban. “Az elkövetkező két-három évben biztosan nem fogok versenyezni, dehogy a későbbiekben mi fog történni arról most nem tudok nyilatkozni. Niki Lauda évek múlva tért vissza, és Mika Häkkinen is egy hosszabb szünet után állt rajthoz a DTM-ben.”

A 37 éves Schumacher az elkövetkező hónapokban sokkal több időt szeretne tölteni a családjával, és olyan dolgokkal akar foglalkozni, amelyekre nem volt ideje aktív versenyzőként. Hat hét múlva, amikor az egykori kollegái elkezdenek tesztelni, ő valószínűleg nyaralni megy a családjával.

“Maradéktalanul boldog vagyok, nincsen semmilyen különleges kívánságom. Talán csak egy: szeretnék bálnákkal búvárkodni. Annak pedig kimondottan örülök, hogy a jövőben kevesebbet kell a nyilvánosság előtt szerepelnem.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik