Élet-Stílus

Bárki viheti Beckhamet

Angol lapértesülések szerint David Beckham, a Real Madrid angol labdarúgója a téli átigazolási szezonban 7,5 millió euró ellenében távozhat.

Hetekkel ezelőtt még ő volt az ünnepelt sztár, de jelenleg úgy tűnik, hogy a téli kiárusítás során David Beckhamet elvihetik. A Sun információi szerint a királyi gárda januárban megválna az angol válogatott egykori csapatkapitányától, amennyiben hajlandó egy klub letenni érte a 7,5 millió eurót.

Közel 30 milliós veszteség érné így a madridi klubot, amely 2003-ban 37,5 millióért vásárolta meg a Manchester Unitedtől a középpályást.

A Sun egy névtelenül nyilatkozó Real-illetékest idézett, aki elmondta, hogy ha Fabio Capello továbbra is csak csereemberként számít Beckhamre, akkor elengedik a játékost. „David megosztotta velünk az érzéseit az elmúlt napokban. Amennyiben a tréner továbbra sem számol vele a kezdők között, könnyen elképzelhető, hogy távozik” – írta a bulvárlap a királyi klubtól származó forrásra hivatkozva. Az angol a vasárnapi Barcelona elleni El Clasicón is csak nyolc perc játéklehetőséget kapott az olasz szakembertől.

A németországi világbajnokság óta az angol válogatottnál is elfelejtett 31 éves futballista korábban úgy nyilatkozott: legszívesebben visszatérne a Manchester Unitedhez, ugyanakkor a tengeren túlról is komoly kérői vannak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik