Élet-Stílus

Toure hűséget fogadott az Arsenalnak

A BL-ben is érdekelt angol Arsenal meghosszabbította Kolo Toure szerződését. Kissé meglepő, de felek nem hozták nyilvánosságra, hogy a védő ezúttal mennyi időre kötelezte el magát a klubhoz.




Toure hűséget fogadott az Arsenalnak 1

angolfoci.lap.hu

Toure hűséget fogadott az Arsenalnak 1
Toure hűséget fogadott az Arsenalnak 3

Az észak-londoni klub által kedden kiadott rövid közleményből is csak annyi sejthető az új szerződés időtartamát illetően, hogy Kolo Toure “hosszú ideig” marad az Arsenal szolgálatában. Maga az érintett az együttes internetes oldalán elmondta, ha rajta múlik, az “ágyúsoknál” fejezi be a pályafutását.

“Igen, elképzelhetőnek tartom, hogy ebben a csapatban fejezem be a karrierem. Miért is vágynék máshová? – tette fel a kérdést a 25 éves labdarúgó, majd hozzátette: “Imádok itt játszani, a klubnak komoly tervei vannak, és a családom is nagyon jól érzi magát Londonban. Szóval minden fantasztikus.”

Az elefántcsontparti védő 2002-ben igazolt az Arsenalhoz. A mai napig 204 mérkőzésen lépett pályára a Arsene Wenger csapátban, amellyel 2003-ban és 2005-ben FA-kupát, 2004-ben bajnoki címet nyert, tavaly pedig Bajnokok Ligája-döntőt játszhatott. Hazája válogatottjában 45-ször lépett pályára, ott volt a nyári világbajnokságon is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik