Élet-Stílus

Megsérült a női világelső

A női világelső, a francia Amelie Mauresmo vállsérüléssére hivatkozva lemondta a további szereplését a zürichi női tenisztornán.




Megsérült a női világelső 1

tenisz.lap.hu

Megsérült a női világelső 1
Megsérült a női világelső 3

A világelső francia szerdán, Samantha Stosur legyőzésével bejutott a negyeddöntőbe, csütörtök este azonban jelezte, vállsérülése miatt nem tudja vállalni a zürichi torna további mérkőzéseit.

“Nagyon elkeserít ez a sérülés. Már két héttel ezelőtt éreztem, valami nagyon nincsen rendben, többet kellett volna pihennem, de sürgettem a gyógyulást. Hiba volt. A szerdai mérkőzés második szettjében már nagyon fájt vállam az adogatásoknál, főleg a második szettben” – nyilatkozta a franciák klasszisa, majd hozzátette, tart attól, hogy nem épül fel a novemberben esedékes madridi világbajnokságig.

“Címvédőként természetesen játszani szeretnék Madridban, remélem, a világbajnokságig felgyógyulok, persze előfordulhat, hogy ez a sérülés nem múlik el olyan gyorsan” – jegyezte meg.

A 27 éves játékos kihagyta a stuttgarti tornát a hónap elején, egy héttel később, Moszkvában viszont már újra ütőt fogott, és egészen a negyeddöntőig jutott a Kreml-kupán. A női teniszezők világbajnokságára november 6-án kerül sor a spanyol fővárosban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik