Élet-Stílus

Ronaldo dühbe gurult

Ronaldo biztosan kihagyja a Real Madrid következő bajnoki mérkőzését, a jövő vasárnap esedékes Barcelona elleni spanyol csúcsrangadót, a Clasicót, miután kiállították a hétvégén.

A brazil támadó nehezen teszi túl magát a hétvége történésein, hiszen nem elég, hogy a csapata szégyenszemre kikapott a Getafe otthonában, még ki is állították, amely azt jelenti, hogy nem léphet pályára a jövő héten esedékes spanyol rangadón, a Clasicón. Ronaldo a 90. percben kapta meg a második sárga lapját, szerinte érdemtelenül.

“Nem értem, miért kaptam másodszor is sárgát? – értetlenkedett Ronado, majd felevenítette, mi történt a rendes játékidő utolsó percében. – Ruud van Nistelrooy vitatta, hogy figyelmeztette a bíró, majd én is megkérdeztem, mire fel kapott a társam sárga lapot? González Vázquez erre ingatni kezdte a fejét és nekem is felmutatta a lapot. Ha megsértettem volna, nem sárgát ad, hanem egyből kiállít.”

Ronaldo – aki Antonio Cassano cseréjeként a szünet után jutott szóhoz a Getafe ellen – ezután a spanyol csúcstalálkozóra terelte a szót. “A Clasico az a mérkőzés, amelyen mindig is játszani akartam, ez az érthetetlen sárga lap viszont azt jelenti, hogy ki kell hagynom a szezon legfontosabb összecsapását. Egyébként a meccs után beszéltem a játékvezetővel, remélem, nem látom soha többé” – fakadt ki a csatár.

Hat fordulót követően a királyi együttes az ötödik helyen áll a spanyol bajnokságban, öt pont a hátránya a listavezető, a hétvégén a Sevillát 3-1-re legyőző Barcelonával szemben. A liga legjobban várt találkozójára, a Real-Barca csatára jövő vasárnap, 21 órakor kerül sor a Bernabeu-stadionban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik