Élet-Stílus

Győzelemmel tért haza az Újpest

Büntetésének letöltése után győzelemmel tért vissza megszokott otthonába, a Szusza Ferenc Stadionba az Újpest: a labdarúgó Borsodi Liga hétfő esti mérkőzésén két góllal nyert a Vasas ellen.

A Vasas kispadján az a Mészöly Géza tért vissza Újpestre, akivel nyáron nem hosszabbított szerződést a lilák tulajdonosa.

A meccs ígéretesen kezdődött, mindkét gárda elpuskázott egy-egy helyzetet, de sajnos a továbbiakban rohamosan csökkent a színvonal: nem alakult ki folyamatos játék, mert rengeteget hibáztak a felek.

A második játékrész első felére felszívta magát az Újpest, és megérdemelten szerzett vezetést: Sándor átadásával Rajczi lépett ki a védők közül, 10 méteres lövése elakadt a kivetődő Némethben, de a labda visszapattant a hazai támadó testére és onnan a hálóba került (1-0).

A góltól megélénkült a találkozó, és a Vasas is támadgatni kezdett, de továbbra is az Újpest maradt veszélyesebb, és a ráadásban bebiztosította a győzelmet: Kőhalmi 23 méteres szabadrúgását Németh kiütötte, majd Cariati közeli ismétlését is hárította egy gyors vetődéssel, a labda azonban Kovács elé pattant, aki közelről az üres kapuba helyezett (2-0).

Borsodi Liga
Újpest FC-Vasas 2-0 (0-0)
Szusza Ferenc Stadion, 2000 néző
Gól: Rajczi (60.), Kovács (92.)
Sárga lap: Tóth A. (62.), Kincses (70.), Fehér (91.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik