Élet-Stílus

Mowbray irányítja Gera csapatát

Az eddig Skóciában dolgozó Tony Mowbray-t nevezték ki az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő, Gera Zoltánt is a soraiban tudó West Bromwich Albion új vezetőedzőjének.

A 42 esztendős szakember a skót Premier League-ben szereplő Hiberniant hagyja el a birminghami klub hívószavára. Mowbray a jövő szerdán áll majd munkába az új csapatánál, ugyanakkor tervei szerint jelen lesz a West Bromwich szombati, Ipswich Town elleni bajnokiján, és élőben tekinti meg a kedden esedékes Crystal Palace elleni találkozót is.

“Amikor megkeresett a West Bromwich, egy percig sem haboztam, hiszen nagy megtiszteltetés egy ilyen nagy múltú klubnál dolgozni. Készen állok a feladatra. Ezúton is szeretném megköszönni a Hibernian vezetőinek, hogy elengedtek, nagyon hálás vagyok nekik ezért” – nyilatkozta Gera Zoltánék új edzője.

Mowbray elődje, Bryan Robson a szerény eredmények miatt szeptember közepén intett búcsút a csapatnak. A West Bromwich jelenleg a hetedik helyen áll az angol másodosztályú bajnokságban, hét pont a hátránya az éllovas Cardiff Cityvel szemben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik