Élet-Stílus

NHL: még hibátlan a Sharks és a Ducks

Az San Jose és az Anaheim is megőrizte makulátlanságát a tengerentúli profi jégkorongligában (NHL). A Sharks a Calgaryt, a Ducks a St. Louist intézte el keddre virradóra.




NHL: még hibátlan a Sharks és a Ducks 1

nhl.lap.hu

NHL: még hibátlan a Sharks és a Ducks 1
NHL: még hibátlan a Sharks és a Ducks 3

San Jose Sharks idegenben fektette a két vállra a Calgary Flames együttesét. A gólszerzők, azaz Steve Bernier, Christian Ehrhoff, Milan Michalek és Mark Smith mellett a három asszisztot jegyuő Patrick Marleaunak, valamint a vendégketrec előtt remeklő Vesa Toskalának is kijár a dicsérő szó. A Jevgenyij Nabokovot kiszorító finn kapus sorozatban kilencedik győzelmét aratta (a széria még tavaly kezdődött), keddre virradóra 29 lövésnek állta útját, csak egy alkalommal – Alex Tanguay kísérleténél – kapitulált.


Ezzel szemben a San Jose-hoz hasonlóan harmadik mérkőzését is megnyerő Anaheim hálóőre, Jean-Sebastien Giguere kapott gól nélkül úszta meg a St. Louis Blues vendégjátékát, ezzel pályafutása 22. shutoutját regisztrálta. Elől Chris Kunitz jeleskedett, a 27 éves, szemfüles jobbszélső szerezte a “kacsák” mindkét gólját: előbb Teemu Selanne távoli lövésébe tette bele a botját a legjobb ütemben, majd egy kapusról kipattanó korongot kotort a gólvonal mögé.

NHL, alapszakasz, 6. játéknap:
Columbus Blue Jackets-Phoenix Coyotes 5-1
Toronto Maple Leafs-Florida Panthers 2-1 – büntetőkkel
Tampa Bay Lightning-Atlanta Thrashers 0-1
Calgary Flames-San Jose Sharks 1-4
Anaheim Ducks-St. Louis Blues 2-0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik