Élet-Stílus

Basile: Tevez és Mascherano váltson klubot!

Az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Alfio Basile úgy véli, Carlos Teveznek és Javier Mascheranónak mihamarabb távoznia kellene az angol élvonalban szereplő West Ham-től.

“Igazán gondterhelt vagyok, hiszen mind a ketten lagymatagon, rossz felfogásban futballoznak az angol csapatban. Nagyon remélem, mielőbb elszerződnek egyik másik klubhoz” – nyilatkozta Argentína szövetségi kapitánya. Alfio Basile kihangsúlyozta, a klubváltás a labdarúgók és a válogatott érdekeit egyaránt szolgálná.

“Tevez támadó, több poszton is jó teljesítményre képes, de nem ott, ahol most játszik, a középpálya bal oldalán. Nincs bérelt helye a válogatottban, egy másik klubban jobban kitűnhetne, többre vihetné. Mascheranóval komolyan számolok, éppen ezért kellene otthagynia a West Ham-et. Szakmailag előrelépés lenne a számára, ha a Juventusban szerepelne, annak dacára, hogy a csapat most csak a másodosztályban játszik. Bízom benne, hogy sikerül odaigazolnia” – tette hozzá a fentiekhez Basile.

A két argentin játékos Londonba szerződése a nyári átigazolási időszak legnagyobb szenzációja volt, mindketten a brazil Corinthians szerelését cserélték le a West Ham United mezére. Bármilyen meglepő, a londoni együttes eddig egyetlen mérkőzést sem tudott nyerni Tevezzel és Mascheranóval a soraiban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik