Élet-Stílus

Rehhagel dühbe gurult a sajtótájékoztatóján

"Ha mindent mindig jobban tudtok, akkor állítsátok össze ti a kezdőcsapatot" - fakadt ki Otto Rehhagel, a címvédő görög labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Norvégia elleni szombati athéni Európa-bajnoki selejtező előtti sajtótájékoztatón.

Rehhagel azért vesztette el a türelmét, mert szinte csak a válogatási elveiről faggatták. Főleg Mihalisz Kapszisz behívása miatt vonták kérdőre.


A védő egy sérülés miatt hetek óta nem lépett pályára csapatában, az Olimpiakoszban. Klubja nem is akarta elengedni a lábadozó futballistát, akit a német szakember a kezdőtizenegyben kíván pályára küldeni. Ezenkívül több lap is arról írt korábban, hogy valójában a másodedző, Joannisz Topalidisz állítja össze a csapatot és ő mondja meg a kapitánynak, kit kell behívni a görög válogatott keretébe.

“Döntéseimben csak a feleségem befolyásolhat, de a labdarúgással kapcsolatos kérdésekbe ő sem szólhat bele. Nagy bajban lennénk, ha a válogatott csak annyit tudna, mint a görög sportújságírók. Joannisz rengeteget segít nekem, de én vagyok a főnök, ám ezt önök nem értik meg”- reagált Rehhagel.

A görög hírügynökség, a Skai tudósítója többek között ezt írta a német szakvezető sajtótájékoztatójáról: “Otto Rehhagel úgy viselkedett, mint elefánt a porcelánboltban, csak abba nem kötött bele, aki nem volt ott. Ilyen feszült hangulatú tájékoztatón még soha nem vettünk részt.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik