Élet-Stílus

Elrabolták a Milan sztárjának testvérét

Szerdán Sao Paulóban elrabolták Ricardo Oliveirának, az AC Milan braziljának a nővérét, a rendőrség információi szerint a saját gyermeke lehet az elkövető. A 26 éves Oliveira azonnal Brazíliába utazott.

Rendőrségi források szerint a bűncselekményt a kora reggeli órákban követték el. Maria de Lourdess a férjével és családtagjaival reggelizett, amikor álarcosok rontottak a házba, mindenkit megkötöztek és készpénz után kutattak – írja az MTI. Miután a házban csak kisebb összeget találtak, elhurcolták magukkal a korábbi válogatott játékos nővérét.

Helyi sajtójelentések szerint a rendőrség Maria de Lourdessnek egy idősebb fiát gyanúsítja, akinek már több alkalommal meggyűlt a baja a hatóságokkal, és állítólag többször megfenyegette a családtagjait.

A közelmúltban több brazil futballista édesanyját is elrabolták: a válogatott Robinho, Luis Fabiano és Grafite is ilyen helyzetbe került, esetükben azonban szerencsésen végződött a rablás, az áldozatok már visszatérhettek otthonukba és az ijedtségen kívül egyiküknek sem esett bántódása.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik