Élet-Stílus

Beckham 2008-ban befejezi a pályafutását

David Beckham, az angol labdarúgó -válogatott korábbi csapatkapitánya két év múlva befejezi a pályafutását - szellőztette meg a hírt Ramon Calderon, a Real Madrid elnöke. A játékos szóvivője cáfolt.




Beckham 2008-ban befejezi a pályafutását 1

beckham.lap.hu

Beckham 2008-ban befejezi a pályafutását 1
Beckham 2008-ban befejezi a pályafutását 3

“Ahogy én tudom, David már eldöntötte, hogy két év múlva felhagy a labdarúgással. Fantasztikus lenne, ha nálunk fejezné be csodálatos pályafutását” – nyilatkozta Ramon Calderon, a Real Madrid első embere a brit BBC Radio Five Live-nak.

A 31 esztendős angol labdarúgónak jövő nyáron jár le a szerződése a Real Madridnál, a spanyol klub azonban kész meghosszabbítani a kontraktusát – annak dacára, hogy Beckham már nem számít alapembernek a csapatnál, újabban rendre csak a kispadon szorít neki helyet Fabio Capello vezetőedző.

A középpályás szóvivője ugyanakkor cáfolta, hogy Beckham pályafutása befejezését tervezné: “Megleptek az elnök szavai, mert Beckham soha nem beszélt a visszavonulásáról. Most kizárólag egy cél vezérli, mégpedig hogy sikeres legyen és győzelemre vezesse a Real Madridot”.

“Szükségünk van rá, hiszen nagyon jó játékos és az edzőnk is bízik benne. Reméljük, a következő 15-20 napban aláírja új szerződését, amely pályafutása végéig hozzánk köti” – jegyezte meg a Real elnöke.

Beckham 2003-ban nevelőklubjától, a Manchester United-től igazolt a Realhoz, és a jelek szerint – persze, ha tényleg hosszabbít – a spanyol sztárcsapatból vonul majd vissza 2008-ban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik