Élet-Stílus

Már a Portsmouth sem veretlen

A Portsmouth elvesztette a veretlenségét az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: a kikötővárosiak a 6. forduló zárómérkőzésén, hazai pályán kaptak ki 1-0-ra a Boltontól.

A Portsmouth tavaly éppen csak bennmaradt az első osztályban, az idén viszonyt szárnyal: az első öt mérkőzéséből négyet megnyert, sőt, még gólt sem kapott. Hétfő este, a Premier League 6. fordulójának zárómérkőzésén a Bolton azonban már túl nagy falatnak bizonyult. Sam Allardyce csapata tavaly december óta először nyert idegenben.


A 22. percben Linvoy Primus, a Portsmouth védője röviden szabadított fel, érkezett Kevin Nolan és a tizenhatoson kívülről a kapuba bombázta a labdát – megszerezve ezzel a szezonbeli első gólját, amely három pontot hozott a Bolton konyhájára.


“Le a kalappal, Kevin fantasztikus gólt szerzett, a remekül eltalált lövése a javunkra döntötte el a mérkőzést. Szerencsére a hátralévő időben sikerült megőriznünk a minimális előnyünket” – értékelt Sam Allardyce, a győztes csapat menedzsere.


A Portsmouth-t dirigáló Harry Redknapp elsősorban az ellenfél kapusával foglalkozott: “Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, Jaaskelainennek legalább négy nagy védése volt, persze, esetenként mi is naggyá tettük. Ugyanakkor nincs okom bántani a játékosaimat, amennyiben a folytatásban is úgy teljesítenek, ahogy eddig, minden rendben lesz velünk” – magyarázta.

Premier League, 6. forduló:
Portsmouth-Bolton 0-1 (0-1)
Gól:
K. Nolan (22.)

Az élcsoport: 1. Chelsea 15 pont (11-3), 2. MU 3 (12-4), 3. Portsmouth 13 (9-1), 4. Everton 12 (11-5), 5. Aston Villa 12 (8-3), 6. Bolton 11 (5-3).

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik