Élet-Stílus

Dupla tarifa a fradistáknak

A másodosztályba visszasorolt Ferencváros csapata a következő fordulóban a Nyíregyháza vendégeként lép pályára. A mérkőzésre a vendégszurkolók a 100%Fradi információi szerint 3000 forintért vásárolhatnak jegyet. A tuzséri tábor nemrég egy ezressel megúszta.

A fővárosi egyesület rajongói megdöbbenéssel fogadták a hírt, hogy a szombati NB II-es találkozóra a vendégszektorba szóló belépők egységesen 3000 kerülnek. A Nyíregyháza részéről Nagy Csaba technikai vezető a 100%Fradi megkeresésére elmondta, hogy a Tuzsér elleni meccsre 1000 forintba kerültek a vendégjegyek. A borsós árú belépőkről a következőket mondta: „Ez tulajdonosi döntés volt, ennél többet én nem tudok ehhez hozzáfűzni. Ő azonban jelenleg Spanyolországban tartózkodik.” A hazai szektorokba a legdrágább belépő is csak 1400 forintba kerül.

Utóbbi azért is érdekes – és különböző aggályokat vet fel -, mert Tepszics Ignác, az FTC sportigazgatójának tájékoztatása szerint szabály írja elő, hogy a vendégbelépők ára nem lehet magasabb a legdrágább hazai szektorba szóló jegy áránál.

A hetilap munkatársai kíváncsiak voltak az Magyar Labdarúgó Szövetség álláspontjára. Az MLSZ munkatársai megkeresésükre tájékoztatást ígértek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik