Élet-Stílus

Dámosy bemutatta programját

Csütörtökön sajtótájékoztató keretén belül ismertette kandidáló programját Dámosy Zsolt, aki a Ferencváros elnöki tisztségére pályázik. Egy fillért sem tudott ígérni Kokó egykori menedzsere, de elmondása szerint többen is támogatják.

„Célunk elsősorban a megtisztulás, majd a Ferencvárosban lévő lehetőségekkel, illetve a szurkolók százezreinek erejével megújulni” – mondta Dámosy, aki a délelőtt folyamán a jövő szerdai közgyűlés küldötteivel ismertette meg a 33 oldalas üzleti tervet, majd hozzátette: „Egyelőre csak pozitív visszajelzéseket kaptam, többen is a támogatásukról biztosítottak.”

Az ökölvívó Kovács István menedzsereként ismertté vált 42 éves Dámosy elmondta: elsőként mindenképpen alapszabály-módosításra lenne szükség, melyet megválasztása esetén december 31-ig az asztalra tennének.

Rendezni kívánja az elnökség, illetve az elnök viszonyát, hiszen a klub jelenlegi helyzetében utóbbi csak formális tevékenységet végez. A szakosztályok „ABC” elv szerint működnének, azaz súlyozott szerepet töltenének be.

A tervek között szerepel egy kötvénykibocsátás is, ami egyelőre emocionális alapon működne, hiszen hiányzik az ehhez szükséges fedezet.

Az eseményen jelen volt Boros Bánk Levente, a Ferencváros Szurkolók Szövetségének alelnöke is, aki elmondta: „Ez az első olyan program, amit egyáltalán leírtak az elmúlt 16 évben. Én mindenben támogatom Zsoltot, ugyanakkor az FSZSZ hivatalosan még senki mellett sem tette le a voksát.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik