Élet-Stílus

Totti egyelőre nem tér vissza a válogatottba

Francesco Totti, az AS Roma csapatkapitánya mindaddig nem tér vissza a világbajnok olasz labdarúgó-válogatottba, amíg nem épül fel teljesen februári bokatörése után - árulta el az AS Roma edzője.

“Francescót még mindig kúrálják, nagyon sok mérkőzést kell játszania ahhoz, hogy ismét maximális erőbedobásra legyen képes. Amíg nem kerül tökéletes fizikai állapotba, addig nem kíván a válogatottban pályára lépni” – mondta Totti klubedzője, az AS Romát dirigáló Luciano Spalletti.

Totti február 19-én szenvedett bokatörést, ennek ellenére ott lehetett a nyári világbajnokságon, amelyet megnyert a Squadra Azzurra, de az irányító – finoman szólva – nem játszott csúcsformában.


Ezt követően az olasz futball elsőszámú csillaga kijelentette, amíg vissza nem nyeri formáját – várhatóan 2007-ig – nem vállalja a szereplést a válogatottban. Roberto Donadoni szövetségi kapitány beleegyezett Totti döntésébe, ám az első két Európa-bajnoki selejtezőn szerzett egy pont után reményét fejezte ki, hogy Totti megváltoztatja terveit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik