Élet-Stílus

Torres 90 millió euróért távozhat

Fernando Torres, az Atlético Madrid labdarúgója nemrég 2009-ig meghosszabbította szerződését, ám egy kitétel szerint ha 90 millió eurót kínálnak a fiatal támadóért, akkor távozhat.

Az elnök maradna

Franz Beckenbauer a jövőben is szeretne a Bayern München elnöke maradni. Bejelentette, indul a posztért a bajor klub tisztújító választásán.

“Ez az egész csak szimbolikus, hiszen nem túl valószínű, hogy bárki is fizetne ennyit” – kommentálta az összeget a spanyol válogatott kiválósága.


Fernando Torres eddig 36 alkalommal öltötte magára a címeres mezt, a németországi világbajnokságon három gólt szerzett. A még mindig csak 22 esztendős támadó az Atlético Madridban nevelkedett, 17 évesen már állandó tagja volt a csapatnak. Eddig 206 találkozón 77 gólt szerzett az együttesben.

A hírek szerint Torrest a nyáron több nagy klub is csábította, a legélénkebben az olasz Inter és az angol Manchester United érdeklődött a csatár iránt.

“Hiszem, hogy Fernando nem csak három évig marad a csapatunk szolgálatában. Itt nőtt fel, nálunk lett belőle profi labdarúgó, ezért az Atleticóval kell trófeákat nyernie. Remélem, nem ez az utolsó szerződés, melyet aláírt a klubbal” – jelentette ki Enrique Cerezo, Atletico Madrid elnöke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik