Élet-Stílus

Beckham még reménykedik

Az angol középpályás egy keddi interjúban kizárta annak a lehetőségét, hogy ismét egy Premier League-ben szereplő klubhoz szerződjön. A válogatottba való visszatérésben ezzel szemben még reménykedik David Beckham.

A Real Madrid alkalmazásában álló focista a BBC-nek elmondta: „Nem hiszem, hogy valaha is visszatérek a Premier League-be. Négy évig játszottam a Manchester Unitednél, de azt nem tudom elképzelni, hogy egy más együttes mezében pályára lépjek az Old Traffordon” – nyilatkozta a 31 éves focista.

Más célok lebegnek Beckham szeme előtt: „Szeretnék 100-szor a nemzeti tizenegyben szerepelni, és Európa-bajnoki címhez segíteni a csapatot.” A 94-szeres válogatott még mindig nagyon dühös az új szövetségi kapitányra, aki telefonon közölte, hogy a továbbiakban nem tart igéyt a szolgálataira. „Szeretnék a csapattal előre lépni. Ennek lesznek áldozatai, és te vagy az egyik” – mondta állítólag a Sven-Göran Erikssont váltó Steve McLaren.

A németországi világbajnokságon még a válogatott csapatkapitányaként lépett pályára Beckham, de a negyeddöntőben a portugáloktól elszenvedett vereség után lemondott. Először 21 éves korában szerepelt a nemzeti tizenegyben az angol középpályás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik