Élet-Stílus

Hosszú időre kidőlt Hargreaves

A legoptimistább szakvélemények szerint is csak novemberben léphet ismét pályára a Bayern München angol válogatott középpályása, miután a Bielefeld ellen szombaton eltörte a lábát.

A bajorok a 2006/2007-es szezon első vereségét szenvedték el a Bielefeld otthonában, ráadásul a csapat elveszítette az egyik legjobbját. Owen Hargreavest már a találkozó 23. percében le kellett cserélni: a középpályás Thorben Marxszal ütközött, és eltörte a szárcsontját. Műteni az orvosok szerint nem kell az angolt, de három hétig mindenképpen gipszben lesz a lába, és legjobb esetben novemberben játszhat ismét.

Gyors gól a csere után

Oliver Kahn már a találkozót követően végzetesnek nevezte Hargreaves sérülését, Felix Magath pedig úgy látta, hogy az angol kiválása azonnal meg is mutatkozott a Bielefeld ellen.

A bajorok ugyan a 6. percben megszerezték a vezetést Bommel révén, de alig egy perccel azután, hogy Magath Demichelist volt kénytelen Hargreaves helyett pályára küldeni, egyenlített a kiscsapat. A 84. percben pedig Kamper belőtte a győztes gólt.

25 millió sem volt elég

A 25 éves angolt a nyáron szerette volna leigazolni a Manchester United, és Hargreaves is szívesen hazatért volna, de a bajorok menedzsere, Uli Hoeness Ballack után nem akart még egy kulcsjátékost eladni. Hiába kínált 25 millió eurót a ManU, maradt Münchenben az angol, és a bajnokságban, illetve a Bajnokok Ligájában is bizonyította, hogy nagy szüksége van rá a csapatnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik