Élet-Stílus

Skype 2.0 Apple gépekre

A Skype bemutatta kommunikációs szoftvere Mac operációs rendszerén futó változatának béta verzióját, a Skype for Mac 2.0 alkalmazást, amellyel internetes csatlakozással rendelkező Mac felhasználók számára is lehetővé válik ingyenes videotelefon hívások bonyolítása bármely más Skype felhasználóval.

Mostantól a Mac felhasználók is videotelefonálhatnak gépeikről, a Skype új, különböző platformokat támogató alkalmazása lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy platform független videotelefon hívásokat bonyolítsanak mind Windows, mind pedig Macintosh operációs rendszert futtató számítógépeiken.

A Skype for Mac 2.0 alkalmazással a felhasználók teljesen ingyenes hívásokat bonyolíthatnak más Skype felhasználókkal függetlenül földrajzi elhelyezkedésüktől. Hagyományos vezetékes telefonokra és mobiltelefonokra pedig rendkívül kedvezményes díjakkal lehet hívásokat kezdeményezni. A Skype továbbra sem helyettesíti a hagyományos telefont és nem használható segélyhívásokra

A Skype bevételei a prémium szolgáltatásaiból származnak, például vezetékes és mobil telefonszámok felé kezdeményezett és onnan fogadott hívásokkal, valamint voice-mail és hívástovábbítási funkciókkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik