Élet-Stílus

Viduka még nem vonul vissza

Mark Viduka, az ausztrál válogatott csapatkapitánya korábbi terveivel ellentétben még nem vonul vissza a nemzeti együttestől. Kewellt eközben otthon kezelik, mivel a makacs sérülése nem akar rendbe jönni.

Mark Viduka elmondta, hogy szeretne részt venni a csapattal a jövő évi Ázsia Kupán, amelynek legutóbbi két, Kuvait elleni selejtezőjén nem lépett pályára, ugyanis terhes felesége mellett volt.

Az angol Middlesbrough támadója hozzátette: megbeszélte Graham Arnolddal, a válogatott ideiglenesen kinevezett szövetségi kapitányával, hogy a következő két mérkőzést – a Paraguay elleni barátságos találkozót és a Bahrein elleni Ázsia Kupa-selejtezőt – kihagyja, és jövőre csatlakozik ismét az együtteshez.

A nyári világbajnokságon a későbbi győztes Olaszországgal szemben a nyolcaddöntőben kiesett “Socceroos” már biztos résztvevője a jövő évi Ázsia Kupának.

Kewellt otthon kezelik

Harry Kewell, a Liverpool ausztrál labdarúgója hazájában, Sydneyben vizsgáltatja ki hosszú ideje tartó ágyék-, és lábsérülését. A válogatott játékost pénteken vizsgálják meg, miután ágyékhúzódása és lábának ízületi gyulladása miatt a nyári világbajnokság óta nem léphetett pályára.

“Bárhol lehetek Európában, de egy biztos pont van ha megsérülök, mégpedig Ausztrália, ahol a világ legjobb sebészei dolgoznak” – mondta a 27 éves középpályás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik