Élet-Stílus

Ingyenes a Lakás Börze

Első alkalommal rendezik meg az Ingyenes Országos Lakás Börzét Budapesten, 2006. szeptember 8-10. között a Lurdy Házban.

Szakmai beszélgetésekkel és több mint százezres ingatlankínálattal várja az Ingatlahorizont című lap, mint szervező a hivatalosan pénteken délután 2 órakor kezdődő Országos Lakás Börzére kilátogatókat. A Budapest IX. kerületi Lurdy Házban megrendezett esemény fővédnöke Horváth Csaba, II. kerületi polgármester; az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottsága lakás- és építésügyi albizottságának elnöke.

A szervezők célja egyrészt az, hogy többezer potenciális ingatlanvásárlóval tegyék lehetővé a kiállítók részére az üzletkötést, illetve, hogy szakmai konferenciákon keresztül szorosabbá fűzzék a piac résztvevőinek kapcsolatát. A szórakoztató programok mellett, a kiállításon kétóránként előadást tartanak az ingatlanpiac más-más szegmenseinek különböző résztvevői.

Szeptember 9-én, szombaton délben például Osadcow Gergely tart előadás az Ingatlan Szövetségekről, délután három órakor Moór Tamás az 1ABC ügyvezető igazgatója ingatlanpiaci körképet fest, szeptember 10-én, vasárnap délelőtt 10-kor az ingatlanmaffiáról hallhatnak előadást az érdeklődők, délután kettőkor a horvát ingatlanpiacról, négy órakor pedig az interbetes ingatlanközvetítésről lesz szó. A Lakás Börze ezentúl ingyenes és komplex jogi és hiteltanácsadással várja a vendégeket – ígérik a szervezők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik