Élet-Stílus

Kosárlabda a műjégpályán

Jövő szombaton a Városligetben zárul az adidas-Samsung streetball challenge versenysorozat 14. idénye.

“Kőbányán, Debrecenben, Szekszárdon, Békéscsabán, Körmenden és Székesfehérváron is a szokásos nagy érdeklődést tapasztaltuk, és még az sem szegte kedvét a fiataloknak, hogy néhol a szakadó esővel is meg kellett küzdeniük. Az OTP jóvoltából idén négy játékos részt vehet októberben a kölni négyes tornán, ahol két NBA-csapat is szerepel” – mondta az esemény sajtótájékoztatóján Kucsera József, a szervezőbizottság elnöke, hangsúlyozva: Európában egyedülálló, hogy Magyarországon 1993 óta zajlik a népszerű utcai kosárfesztivál.

A műjégpályán 9 órakor kezdődő programon a speciális olimpikonok bemutatója és a zsákolóshow mellett neves vendégek is feltűnnek majd, köztük Cseh László úszó világ- és Európa-bajnok úszó, többen a szegedi világbajnok kajak-kenusok közül és Zsivoczky Attila tízpróbázó.


Az érdeklődők a fővárosi adidas márkaboltokban, a központi szervezőirodában (Budapest., Dózsa Gy. út 53.), illetve a www.streetballnet.hu internetes oldalon nevezhetnek, ennek díja csapatonként 10 000 forint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik