Élet-Stílus

Új Yahoo fotóalbum

A Yahoo béta fázisú fotóalbum oldala megnyitotta kapuit a felhasználók előtt. A szolgáltatás számos újdonsága mellett korlátlan online tárolót kínál a fotózás szerelmeseinek.

A Yahoo fotóalbum szolgáltatásának megújulása láthatóan része a cég új koncepciójának, amelyben igyekszik a Google előnyéből lefaragni. Az újragondolt szolgáltatások a legnagyobb szabadság – a korlátlan tároló kapacitás – igéretével csábítják az új felhasználókat.

A szolgáltatást egy nagyon egyszerű feltöltő program egészíti ki, amelyet a letöltés után azonnal használhatunk. A képeink természetesen külön albumokba rendezhetők, szerkeszthetők és barátainkkal megoszthatók.

A fejlesztők nem feledkeztek meg a privát szféra védelméről sem, így a nem publikus képeket titkosan is kezelhetjük.

Az online képalbumunk képeit ki is nyomtathatjuk, vagy elküldhetjük telefonunkra háttérképnek. A Yahoo fotó fizetős szekciójában számos érdekes újdonság is helyet kapott. Képeinket óriás puzzle formában is megrendelhetjük, sőt aki saját tervezésű mousepad-et, vagy bögrét szeretne dekorálni vele, arra is van lehetőség.

A fizetős előhíváson kívül poszter méretű nyomatot is rendelhetünk legjobb képeinkből, persze megfelelő díjazás ellenében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik