Élet-Stílus

Ribery nem cserél klubot

A világbajnokság egyik felfedezettje, a francia Franck Ribery meggondolta magát: a szélső eddig arról beszélt, hogy elhagyná a jelenlegi klubját - kérőben nem volt, s most sincsen hiány -, csütörtökön pedig már arról tájékoztatott: marad Marseille-ben!

A 23 esztendős szélső remek teljesítményt nyújtott a világbajnokságon a döntőben tizenegyesekkel alulmaradó francia válogatottban, ennek köszönhetően több nagycsapat is kivette rá a hálóját. Az angol Arsenal és a Manchester United mellett a francia bajnok Lyon is tárt karokkal várta a sebhelyes arcú labdarúgót, aki többször is kijelentette, szívesen elhagyná Marseille-t, mert minden vágya, hogy megmutassa magát az első számú európai kupasorozatban, a Bajnokok Ligájában.

“Elkívánkozom a csapattól, mert a BL-ben akarok játszani” – mondta határozottan néhány nappal ezelőtt. A csütörtökön adott interjújában viszont már egészen másképp festette le a helyzetet, szavait ízlelgetve kijelenthető, a jövőben is a Marseille szolgálatában marad. “Marseille-i játékos vagyok, és remekül érzem magam a csapatnál. Maradok, és abban bízom, hogy remek szezonunk lesz” – jelentette ki Ribery. Csak az a kérdés, nem gondolja-e meg magát újra?!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik