Élet-Stílus

Felpörögnek az autóplázák

Három autópláza-központot – több márkát egy helyen árusító kereskedést – nyit Magyarországon a Cél-csoport a következő hónapokban. Októberben nyit az Autobahn, és a jövő év elején adják át az Európa Autóplázát – írja a Világgazdaság.

Szeptemberben Székesfehérváron és Pécsett nyílik egy-egy, közel háromezer négyzetméter eladóterű kisebb egység, novemberben pedig megkezdi a működést a Soroksári úti beruházás első szakasza – tájékoztatta a lapot Vadas Tamás, a beruházó, a Cél Autópláza Kft. tulajdonosa. A Cél-cégcsoport még az elmúlt évtized elején vásárolt meg egy régi gyárat a Soroksári és Illatos út sarkán: a kétszintes épületet emeletráépítéssel háromszintessé alakítják.

Az emeleti csarnokban kiállított különféle modelleket a vásárlók egy fedél alatt tekinthetik meg és hasonlíthatják össze, legfelül pedig parkoló lesz. Az egymilliárd forintos beruházás jövő tavaszra fejeződik be, de a földszinti, külön bejáratú szalonok már novemberben fogadják a vásárlókat. A Jaguar és a Land Rover mellett még körülbelül 15-16 autómárkát kívánnak bemutatni a Cél Autóplázában, mégpedig úgy, hogy azok egy-egy kereskedőjével kötnek bérleti szerződést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik