Élet-Stílus

Ultimátumot kapott a Fradi elnöke

Az NBII-be visszasorolt Ferencváros elnökének ultimátumot adott a főszponzor: amennyiben nem távozik 48 órán belül Ináncsy, akkor a T-Mobile nem támogatja a jövőben a csapatot – írja a Magyar Hírlap.

Ináncsy Miklós csütörtökön a T-Mobile képviselőivel tárgyalt és a lap információi szerint felhívták a figyelmét: 48 órája van, hogy önként lemondjon az FTC Zrt.-ben betöltött vezetői pozíciójáról. Ha Ináncsy úgy dönt, hogy mégis marad, akkor a T-Mobile azonnal távozik a Ferencvárostól, és ez valószínűleg lavinát indítana el az amúgy is nagy bajban lévő csapatnál.

A Magyar Hírlap értesülései szerint ha az elnök távozik, akkor az új tulajdonos érkezéséig a T-Mobile vállalja a tűzoltó szerepet: például garantálja, hogy minden futballista időben hozzájut szerződésben foglalt juttatásaihoz.

Csütörtök délelőtt egyébként az FTC vezetése elnökségi ülést tartott, amelyen híreink szerint az volt a téma, hogy a klub aranylabdás játékosát, Albert Flóriánt néhány klubvezető személyiségi jogainak megsértése miatt feljelentik. Aztán az elnökség tagjai elálltak ebbéli szándékuktól. Az előzmény: Albert egy korábbi lapinterjúban úgy nyilatkozott, hogy ezek a vezetők felelnek azért, hogy ide jutott a Ferencváros.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik