Élet-Stílus

Sevcsenko helyén Ibrahimovic?

Olasz lapértesülések szerint egyre biztosabb, hogy a másodosztályba visszasorolt Juventus svéd támadója, Zlatan Ibrahimovic az AC Milanhoz igazol.

Az általában jól értesült La Gazzetta dello Sport szerint 50 százalék arra az esély, hogy Ibrahimovic az AC Milanhoz kerüljön. A torinói klub egyik vezetője múlt héten még úgy nyilatkozott Patrick Vieira távozását követően, hogy több sztár nem hagyja el a gárdát, de a jelek szerint 40 millió euróért megválnának a svédtől is.

Crespo a másik kiszemelt

A bundabotrányt a legsimábban ‘megúszó’ milánói klubnál mindenesetre meg akarják várni elleni BL-selejtező végeredményét, és csak ezután nyúlnának mélyen a zsebükbe. A Milan a selejtezők harmadik körében augusztus 9-én illetve 22-én játszik a Crvena Zvezdával.

Ha Ibrahimovic-ot nem sikerül megszerezni, akkor Hernan Crespóval ‘vigasztalódhatna’ a Milan. Az argentin csatár többször is kijelentette, hogy visszatérne Olaszországba, ráadásul az elkövetkező szezonban nehezen tudna érvényesülni a Chelsea-nél, hiszen Didier Drogba mellé a gyakorlatilag korlátlan anyagi eszközökkel rendelkező klub megszerezte Andrij Sevcsenkót, az AC Milan gólvágóját is.

Kaka marad

Kaka miatt a spanyol AS információi szerint már nem kell aggódniuk a Milannál. A Real Madrid új edzőjének már nem olyan fontos a brazil középpályás megszerzése, Fabio Capello sokkal inkább az Olympique Lyon kulcsjátékosát, Mahamadou Diarrát szeretne a spanyol fővárosba csábítani. A 25 éves Maliból származó focistáért a francia bajnok 25 millió eurót kérne a lap információi szerint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik