Élet-Stílus

Nem küzdött van Nistelrooy

Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője arról számolt be, hogy Ruud van Nistelrooyt azért adták el a Real Madridnak, mert a holland válogatott csatár képtelen volt elfogadni, hogy elveszítette pozícióját.

“A legtöbb játékos, ha kikerül a csapatból, tudomásul veszi a döntést, és mindent megtesz azért, hogy visszakerüljön. Van Nistelrooyjal egészen más volt a helyzet, ennek tudható be a klubváltása” – fejtegette az átigazolás okait egy amszterdami sajtótájékoztatón a 64 éves szakember.

A 30 esztendős támadót ugyan még további két évre szerződés kötötte a manchesteri csapathoz, ám tavasszal megromlott a viszonya a szakmai stábbal, elsősorban Fergusonnal, ezért a Unitednél nem marasztalták. A Real Madrid három esztendőre, 11 millió fontnak megfelelő összegért szerződtette. Van Nistelrooy az MU-ban 219-szer lépett pályára, és 150 gólt szerzett.

Az MU a hétvégén amszterdami tornán szerepel, melyen mellette a házigazda Ajax, illetve az FC Porto és az Internazionale vesz részt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik