Élet-Stílus

Ináncsy: nem kaptam ultimátumot

A Ferencváros elnöke cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, melyek szerint a főszponzor T-Mobile ultimátumot intézett volna hozzá, melyben 48 órát adott volna neki az önkéntes távozásra.

A Ferencváros elnöke az InfoRádiónak nyilatkozva elmondta: szó sincsen arról, hogy ultimátumot kapott volna a főszponzortól. “Általában ha valaki szponzorál, akkor abba nem akar beleszólni, hogy kik és hogyan vezessék azt a klubot. A T-Mobile azt kérte, hogy állítsunk fel egy olyan koncepciót, amely a Ferencváros Labdarúgó ZRt. működését és eredményeit hosszabb távon mutatja be” – fogalmazott Ináncsy Miklós.

A Magyar Hírlap pénteki számában az jelent meg, hogy a főszponzor 48 órát adott a Ferencváros első emberének a távozásra, különben azonnal kivonul a Ferencvárosból.

“Miért kellene távoznom?”

“Nem tudom, miért kellene távoznom. Három-négy ember kitalálja ezt a dolgot és elterjeszti a sajtóban. Mondják meg, hogy mi a gond, hogyan kell kilábalni, bárkitől szívesen vesszük a jó tanácsot” – fogalmazott Ináncsy Miklós.

A klub kommunikációs igazgatója, Dr. Horváth K. József lapunknak megerősítette az elnök szavait, és elmondta, hogy a csütörtöki megbeszélésen a felek az újonnan kialakult helyzetet tárgyalták meg, miután az MLSZ licencadóbizottsága nem engedélyezte a klubnak az első osztályban való indulást.

Lipcsei és Gellei is hibás

Csütörtökön a Fradinál rendkívüli elnökségi ülést tartottak, amelyen Ináncsy a Nemzeti Sport információi szerint megnevezte azokat, akik a legtöbbet ártanak a Ferencvárosnak. Közöttük volt Nagy Zoltán, egykori elnökségi tag, aki befektetőket is képviselt a tárgyalásokon, Hermány Csaba, a FTC Zrt. igazgatótanácsának tagja,akinek az a bűne, hogy „olykor visszatartja a pénzt…”, de rosszfiúnak számít Kassai György, a jégkorong-szakosztály elnöke, Szívós István, az FTC korábbi elnöke, aki vette a bátorságot, és véleményt formált a kialakult helyzetről, továbbá Gellei Imre vezetőedző, aki „feleslegesen nyilatkozik, hangulatot kelt”, és a játékosok, közülük is elsősorban Lipcsei Péter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik