Élet-Stílus

Supka: idegenben is jók vagyunk

Supka Attila, a DVSC–TEVA vezetőedzője kicsit csalódott volt a macedón Rabotnicki Skopje elleni 1 : 1-es szerda esti döntetlen után, ám úgy érzi, együttese van olyan jó, hogy idegenben harcolja ki a továbbjutást a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 2. fordulójában.

„Természetesen nem vagyok elégedett az eredménnyel. Azt tudtuk, hogy egy jól szervezett csapattal vesszük fel a küzdelmet, és ez be is igazolódott: sok veszélyes kontrát vezettek a macedónok. Az utolsó tizenöt percben mindent egy lapra feltéve próbálkoztunk, de a helyzeteket nem tudtuk értékesíteni, így nem nyertünk. A továbbjutás kérdése még korántsem dőlt el, ötven-ötven százalék esélyt adok mindkét együttesnek. Idegenben is ki tudjuk harcolni a harmadik kört” – mondta Supka.

Kollegája, Gjorgi Jovanovski felhőtlenebbnek tűnt: „A nagy melegben jó mérkőzést játszottak a csapatok. Elégedett vagyok a látottakkal, azonban a továbbjutást az otthoni összecsapás fogja eldönteni. Nem számítok könnyű csatára.”

A jövő szerdai visszavágón a DVSC–TEVA együttesének támadnia kell, mert jelenleg a Rabotnicki áll továbbjutásra. A magyar bajnokot várhatóan több száz szurkolója fogja elkísérni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik