Élet-Stílus

Ma eldőlhet Nistelrooy sorsa

Az As című spanyol lap és a Cadena Ser rádió értesülése szerint a Realhoz igazol a holland támadó, de a Bayern Münchennél sem adták még fel a reményt. Ráadásul újabb, kecsegtető ajánlat érkezett.

A spanyol fővárosi klub állítólag 15 millió euróért igazolja le a holland csatárklasszist, aki hároméves szerződést ír alá a pénteki orvosi vizsgálatot követően. A tárgyalások szerda éjjel fejeződtek be Predrag Mijatovic, a madridiak, illetve David Gill, az angolok sportigazgatója között. A rádió szerint a németalföldi sztár fizetése évi 5 millió euró lesz – írja az MTI.

A Real Madrid a Bayern Münchennel versenyzett van Nistelrooy aláírásáért, aki már korábban jelezte távozási szándékát angol csapatánál, miután az elmúlt szezonban összekülönbözött Alex Ferguson vezetőedzővel.

Ultimátum a ManU-nak?

A bajor klub menedzsere, Uli Hoeness csütörtökön közölte, hogy ha valóban megszületett a megállapodás, már nem tudnak mit tenni. „Úgy számolok, hogy délutánra minden el fog dőlni.” Német sajtóértesülések szerint a Bayern a hét elején már 17 millió eurót ajánlott a holland játékosért.

A Marca nevű napilap eközben arról számolt be, hogy a Real vezetése ultimátumot intézett Fergusonéknak. A királyi gárda az értesüléseik szerint estére vár döntést a 15 milliós ajánlatukkal kapcsolatban. Ferguson a Manchester saját televíziós csatornáján szerda este elmondta, hogy hiába kínáltak fel 12 millió helyett 15-öt a spanyolok, még így sem felel meg az elképzeléseiknek az összeg. “Tudjuk, hogy mennyit ér, és csak akkor adjuk el, ha megfizetik az árát.” – mondta a skót szakember.

A Tottenham is beszállt

A Sun című angol lap értesülései szerint a Tottenham Hotspurs csapata is bejelentkezett a 30 éves válogatott csatárért. Állítólag 14,6 milliót, és az angol válogatott középpályást, Michael Carrick-et ajánlották fel csereként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik