Élet-Stílus

Extrémsport-park nyit a Mecsekben

Július 14-én, pénteken 14 órakor itja meg kapuit Árpádtetőn - Pécstől 2 kilométerre, a 66-os főút mentén - Mecsextrém Park.

Mennyibe kerül?

A teljes árú (egész napos, minden játékra érvényes) belépőjegy ára 4 ezer forint; a kedvezményes (diák, csoportos, fogyatékos, családi) jegy ára 2300 forint; továbbá van 5 és 10 alkalmas bérlet 7 és 12 ezer forintért. Három éves kor alatt és 60 év felett a park látogatása ingyenes.

A megnyitó ünnepségen az épített játékok, sportpályák mellett színes programokkal (kézműves vásárral, és -műhelyekkel, lovasbemutatóval, borkóstolóval), és sok más meglepetéssel várják az erdőbe látogatókat.

A 40 hektáros területen fekvő Mecsextrém Park extrémsport-lehetőségeket és sokrétű szabadidős programot kínál gyerekeknek, felnőtteknek, családoknak és turistacsoportoknak egyaránt.

A park területén egyebek mellett hőlégballonozni lehet, ki lehet próbálni az úgynevezett quad pályát, amely akadályok hosszú során át biztosítja a quad vezetőjének, hogy ügyességét és találékonyságát latba vetve teljesítse a célt. Van mászófal, akár mozgáskorlátozott vendégek számára is, van alpesi kötélpark és egy 9 méter magas toronycsúszda is. Ez utóbbi egy több száz vendég befogadására alkalmas erődből indul, amelyet kötéltornyokon, lengőhidakon és csúszkákon át lehet megközelíteni.

Ki lehet továbbá próbálni egy gyakorló kötélparkot, gumi asztalokat, kerti vasútat, gördeszka- görkorcsolya- és BMX- pályát, lábhajtású kisautót, és számtalan különböző típusú csúszdát. A kisebbeknek gyermek játszótér, a mozgáskorlátozottaknak külön ügyességi pálya is rendelkezésre áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik