Élet-Stílus

Itthon Kuttor a legjobb

Kuttor Attila, a fehérváriak veterán védője lett az elmúlt szezon legjobb első osztályú focistája a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szerint. Kisteleki István szövetségi elnök a díjkiosztón 10-15 éven belül nem prognosztizált európai állapotokat a hazai labdarúgásban.

Kisteleki István, az MLSZ elnöke a tavalyi szezon legjobbjainak járó elismerések átadása előtt elmondta: a szövetség segíteni kíván a kluboknak, s célja, hogy a bajnoki rajtig a csapatok helyzete viszonylagosan rendezett legyen. Ezzel kapcsolatban jelezte, a Ferencvárosnál, amelynek nevezését még nem fogadták el, körvonalazódik a klub és a befektetető közötti megállapodás.

“A magyar labdarúgás olyan, mint a gazdasági és politikai helyzet, ideális állapot, például a németországihoz hasonló, rövid időn belül, ami 10-15 évet jelent, nem érhető el” – mondta a sportvezető, aki a reorganizációs hitelekkel kapcsolatban kiemelte, hogy négy klub nem fizette vissza tartozását, amelyet az MLSZ saját felelősségére átvállalt.

A 2005/2006-os szezon díjazottai: Bozsik József-díj (év játékosa): Kuttor Attila (FC Fehérvár); Deák Ferenc-díj (gólkirály): Rajczi Péter (Újpest FC); Puskás Ferenc-díj (év felfedezettje): Kanta József (MTK Budapest); Herczka Pál-díj (év játékvezetője): Solymosi Péter; Sebes Gusztáv-díj (év edzője): Supka Attila (DVSC AVE-Ásványvíz); Sportszerűségi díj: MTK Budapest (NB I), Budakalász (NB II Nyugati csoport), Soroksár (NB II Keleti csoport); Legsportszerűbb szurkolótábor (ellenőri jelentések alapján): Auto-Trader Tatabánya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik