Élet-Stílus

Scolari gratulált Klinsmann-nek

A labdarúgó-világbajnokság szombati bronzmérkőzésén a portugálok ellen 3-1-es győzelmet aratott német válogatott tagjai egyaránt kitörő örömmel nyilatkoztak a stuttgarti összecsapás után.

Jürgen Klinsmann, német szövetségi kapitány: “Nem tudom szavakba önteni, mit érzek most. Egyszerűen fantasztikusan érzem magam és a lefújás óta ez csak egyre fokozódik. Gyönyörű emlékeket őrzünk meg erről a világbajnokságról, most pedig eljött az ünneplés ideje.”

Luis Felipe Scolari, portugál szövetségi kapitány: “Az első gólt éppen akkor kaptuk, amikor már jól futballoztunk. Nekünk is meg voltak a helyzeteink a találkozón, de egyszerűen nem sikerült idejében a hálóba találnunk. Ugyanakkor gratulálni szeretnék Jürgen Klinsmannak, aki remek munkát végzett a német csapatnál, örülök a sikereinek, mert nagyra tartom őt.”

Oliver Kahn, a németek kapusa: “Ez volt az utolsó meccsem a válogatottban. Nagyon örülök, hogy egy ilyen szép sikerrel tudok elköszönni a nemzeti együttestől. Azt hiszem, ennél kiválóbb búcsúmérkőzést el sem lehet képzelni.”

Christoph Metzelder, a németek védője: “Ez a meccs remek zárása volt a vb-nek számunkra. Nagyon jó móka volt ez a torna. A hazai közönség nagyon sokat segített nekünk az elmúlt egy hónapban, s különösen igaz ez a vesztes elődöntő utáni napokra, amikor a szeretetük kihúzott minket a gödörből. Nem gondoltuk volna, hogy ilyen ünneplésben lehet részünk, köszönjük.”

Luis Figo, a portugálok 127-szeres válogatott támadója: “Eljött az idő a búcsúzásra. Kicsit szomorú vagyok, hogy vesztes mérkőzéssel intek búcsút a nemzeti csapatnak, de nincs tovább. Büszke vagyok arra, hogy ilyen hosszú időn át tagja lehettem a válogatottnak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik