Élet-Stílus

Jöhetnek Baumgartner utódai

Frank Tamás, Baumgartner Zsolt korábbi menedzsere több hazai élcsapattal összefogva újra a sportág hazai tehetségei között vadászik.

Három fiatal magyar versenyző július 10-én egy különleges lehetőséget kap a Szász Motorsport, Frank Tamás MNASZ-alelnök, az F1 világát is megjárt Chanoch Nissany és a Coloni Motorsport összefogásának köszönhetően.

A fiatalok egy komoly teszten vehetnek részt Chanoch Nissany Coloni Nissan típusú formaautójával. A teszten Nissany mellett egy több formula autós sorozatban is tapasztalatot szerzett olasz versenyző, Enrico Toccacelo is részt vesz, hogy segítse a versenyzőket.

Hárman bizonyíthatnak hétfőn a Hungaroringen: a hazai formula autós kategóriában az idén már futamgyőzelemmel büszkélkedő Bianca Steiner, a Renault Clio kupában vezető Kiss Norbert és a Suzuki Swift Kupa éllovasa, Michelisz Norbert.

Egykor Baumgartner Zsolt is Frank Tamás segítségével került a Minardihoz, így könnyen lehet, hogy az említett fiatal tehetségek egyikét hamarosan komolyabb versenysorozatban láthatjuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik