Élet-Stílus

Tevez: Nagyon mérges vagyok

Óriási indulatokat váltott ki a német-argentin negyeddöntő drámai fináléja; a 11-es párbajban alulmaradt dél-amerikaiak mérgesek és szomorúak, ugyanakkor büszkék teljesítményükre.

„Természetesen nagyon mérges vagyok, hiszen kiestünk. Az, hogy jól játszottunk, semmit nem jelent most már. Ők összesen kétszer támadtak, és gólt is szereztek, mi meg hiába irányítottuk a játékot. Semmi nem történhet velem ma, ami feledtetni tudja a fájdalmat” – mondta keserűen Carlos Tevez, az argentinok csatára.

„Szívem üres a keserűségtől. Jól játszottunk, ezért fáj különösen a vereség. A srácok nagyon le vannak törve, mert jó csapatunk van, és megmutattuk itt a vb-n, mit is tudunk. Sokkal többet érdemeltünk volna. A németek egyáltalán nem voltak jobbak. Csak egy apróság döntött a javukra. Számomra ez így egy nagy csalódás lett, mert búcsúzni kényszerültünk, noha nyerni szerettünk volna. Büszke vagyok, hogy a csapat tagja lehettem. Innentől kezdve nem érdekel, hogy ki nyeri a vb-t” – nyilatkozta a lecserélt Hernan Crespo.

„Remek világbajnokságunk volt, minden meccsen jobban és jobban játszottunk, de mostanra mindez semmissé vált. Rémes. Mindezzel együtt nem vádolhatjuk magunkat, büszkén nézhetünk a tükörbe, amit tettünk, azon nincs mit szégyellni. Csak az utolsó 10 percben adtunk esélyt az ellenfélnek, igaz, ők kegyetlenül éltek is vele.” – mondta Roberto Ayala, az argentinok gólszerzője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik