Élet-Stílus

Sevcsenko: vigaszom, hogy barátaim búcsúztattak

Ukrajna futballistái elismerően szólnak az olasz csapatról, ugyanakkor bánkódnak azon, hogy nem sikerült őket legyőzniük a negyeddöntőben.

„Roppant nehéz lett volna ma döntetlent, hátmég győzelmet elérni. Nagyon jó olasz csapat ellen léptünk fel, és ma ők érdemelték meg a győzelmet. Sztárjátékosaikkal rengeteg nagy helyzetet dolgoztak ki. Mi is jól játszottunk, erőnk legjavát nyújtottuk, de ma egyszerűen nem volt szerencsénk szinte semmiben. Az egyetlen vigaszom azt lehet, hogy az olasz barátaim ejtettek ki minket. Mostantól fogva értük drukkolok” – nyilatkozta Andriy Sevcsenko, az ukránok – hat év után a Milanból a Chelsea-be szerződő – csapatkapitánya.

„Csalódottak vagyunk az eredmény miatt. Részt venni egy vb-n óriási élmény, még mindig alig hiszem, hogy kik ellen játszhatunk. Az olaszok remekül játszottak, megérdemelték a sikert, bár kétlem, hogy bejutnának a döntőbe.” – Maksim Kalinyicsenko.

„Nagyon szomorú vagyok, és csalódott, mert miattunk most azt egész ország szomorkodik. Egy kicsit kiengedtünk az elején, és ez megbosszulta magát. Azzal, hogy itt lehettünk, nagyon boldogok vagyunk, reméljük, a közelgő versenyekre meríthetünk majd ebből a tapasztalatból is.” – fogalmazott Andriy Husin.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik