Élet-Stílus

Lippi: Pessottonak ajánljuk a győzelmet

A héten öngyilkossági kísérletet elkövető egykori játékosának, Gianluca Pessottonak ajánlotta csapata Ukrajna felett aratott győzelmét Marcello Lippi, olasz szövetségi kapitány.

„Ez egy nagyon nagy elégedettséget kiváltó győzelem volt. Azonban nem akarunk megállni itt. Még nem értük el a legfőbb célunkat. Azt mondtam a meccs előtt, ha legyőzzük Ukrajnát, bármi lehetséges. Most már Németországra koncentrálunk, mindenünket, ami csak van, bedobjuk ellenük. Örülök Toni és Totti jó formájának, remélem ez még csak a kezdet.

Ezt a mai győzelmet az egész csapat nevében Gianluca Pessottonak ajánljuk.” – mondta Marcello Lippi a kedden öngyilkosságot elkövető volt játékosáról, aki jelenleg életveszélyes állapotban van.

„Nem hiszem, hogy a végeredmény hűen tükrözi a két csapat közötti különbséget. Csalódott és szomorú vagyok nagyon, hogy ez lett a vége. A bekapott első gólunk után is rengeteget próbálkoztunk, bosszantó, hogy nem lett szerencsénk.” – nyilatkozta a mérkőzés végén szűkszavúan Oleg Blohin, az ukránok kapitánya.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik