Élet-Stílus

Ronaldóval kampányolnak a Realnál

A Real Madrid vasárnapi elnökválasztásának egyik esélyese azt ígéri, hogy a vb-negyeddöntős portugál válogatott és a Manchester United szerfelett tehetséges támadójáért, Cristiano Ronaldóért akár 65 millió eurót is hajlandó fizetni az angol klubnak.

Juan Miguel Villar Mir ajánlatáról az A Bola portugál sportlap adott hírt pénteken. Amennyiben az elnökjelölt tényleg megszerezné a fiatal labdarúgót, az lenne minden idők második legdrágább átigazolása: az eddigi csúcsot a francia Zinedine Zidane tartja, akit a Real Madrid 75 millió euróért vásárolt meg a Juventustól 2001-ben. A Manchester United közleményben szögezte le: semmiféle tárgyalást nem folytat Ronaldo eladásáról.

A játékosnak 2010-ig érvényes szerződése van, a következő szezonban is az angol klub színeiben fog futballozni. Nem hivatalos információk szerint Villar Mir négyesztendős szerződést ígért a portugál labdarúgónak, 4 millió eurós évi fizetéssel. Villar Mir mellett a korábbi főnök, Lorenzo Sanz, valamint Juan Palacios, Ramón Calderón és Arturo Baldasano pályázik a Real elnöki posztjára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik