Élet-Stílus

Klinsmann: továbbra is támadni fogunk!

Továbbra is az eddigi támadófutballt játssza majd Németország válogatottja, mégha sokan mást is várnának az argentinok elleni negyeddöntőben pénteken – jelentette be Jürgen Klinsmann, a házigazdák szövetségi kapitánya.












Klinsmann: továbbra is támadni fogunk! 1



Klinsmann: továbbra is támadni fogunk! 2
Továbbra is támadó szellemben – Klinsmann (Reuters)
Klinsmann: továbbra is támadni fogunk! 3

„Németország egy futballnemzet. Háromszor nyertünk vb-t és Eb-t is, úgyhogy nem lehet más a természetes célunk, mint hogy újra bekerüljünk a döntőbe.” – nyilatkozta Klinsmann a csütörtöki sajtótájékoztatón Berlinben.

„Nagyon tisztelem Pekarman tudását, és az argentin futballt. Sok mérkőzést játszottam ellenük, de holnap a negyeddöntőben nem fogok udvariaskodni velük. Nem fogjuk vissza magunkat, ugyan azzal a tervvel készülünk, mint mások ellen: támadni és gólokat lőni akarunk.” – mondta a német edző.

„Óriási megtiszteltetés számomra, hogy a csapattal minket is az esélyesekhez sorolnak, éppen ezért nem változtathatunk kötelezettségünkön: 100 százalékosan továbbra is a támadásokra kell helyezni a hangsúlyt.” – fogalmazott elszántan Klinsmann, aki a 16 évvel ezelőtti vb-n maga is a csapat tagja volt az Argentína felett aratott 1-0-s döntőbeli sikernek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik