Élet-Stílus

Beckham: Erős bíróra van szükség

Erős bírót tart szükségesnek a portugálok elleni negyeddöntőre a britek csapatkapitánya, David Beckham.












Beckham: Erős bíróra van szükség 1



Beckham: Erős bíróra van szükség 2
Az elszánt Beckham (BBC)
Beckham: Erős bíróra van szükség 3

„Két csapat szeretne továbbjutni az elődöntőbe, mindketten nagyon szenvedélyes és elszánt társaság, tehát egy erőskezű bíróra van szükség.” – fogalmazott a britek vezére.

Beckham szerint bármelyik játékvezetőt is küldik neki, kemény munkája lesz, de meg fogja oldani. A FIFA már kijelölte a szombati portugál-angol derbi bíróját, aki nem más, mint az argentin Horacio Elizondo.

Beckham csütörtöki sajtót tájékoztatón arról is beszélt, hogy eddig micsoda nehézségeket okozott csapatának a németországi kánikula. Mostantól azonban semmilyen kifogással nem élhetünk – nyomatékosította az angolok 7-ese.

„Eddig általában fizikailag okozott nekünk megpróbáltatást egy-egy világverseny, most itt eddig gyakorlatilag szinte csak a meleggel gyűlt meg a bajunk” – mondta Beckham, aki szerint az angolok tipikusan a fizikailag kemény meccseket szeretik, úgyhogy már várják a portugálok elleni mérkőzést.

„Mi szeretjük a gyors tempójú, pörgős meccseket, sok futással, beívelésekkel. Boldogok leszünk, ha szombaton ilyen meccset játszhatunk majd a portugálokkal” – tett hozzá David Beckham.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik