Élet-Stílus

Ronaldo: „Többet és többet akarok!”

Rendkívül elégedetten nyilatkoznak a brazilok a Ghána felett aratott magabiztos győzelmük után; Ronaldonak még mindig van mit adnia tarsolyából.

Ronaldo: „Többet és többet akarok!” 1

Itt a történelmi pillanat (AP)




Ronaldo: „Többet és többet akarok!” 2

Zé Roberto is beköszönt (AP)

„Hogy miként csinálsz történelmet? Nem egyszerű, rengeteg munkával és feláldozással jár” – válaszolta az újabb góljával vb-csúcsot meghaladó 15 gólos Ronaldo, akinek ghána elleni találata – Gerd Müller csúcsát a múltnak átadva – minden idők legeredményesebb vb-gólszerzőjévé tette.

„Ez az én díjam az elmúlt évek fáradozásai miatt” – mondta a csatár, aki immár a harmadik gólját szerezte az idei vb-n. „Hogy innentől kezdve mik a céljaim? Többet és többet akarok! Szeretném folytatni a gólgyártást, mert még rengeteg minden van bennem” – közölte.

„Szeretnék most Brazíliában lenni, és látni, ahogy hatalmas fesztivál zajlik a sikereink miatt. Boldog vagyok, mert a csapatnak jól megy, jól játszunk és gólokat is lövünk rendesen” – lelkendezett a vb eleje óta rengeteget bírált Ronaldo.

„Az álmunk továbbra is életben van. Az egyetlen dolog, ami miatt küszködtünk, az a labdabirtoklás volt. Nem először történik ez velünk, ez is csak azért, mert hamar vezetést szereztünk, és az ellenfél rákényszerült arra, hogy többet legyen nála a labda. Bárki is legyen az ellenfél a következő körben, készen állunk.” – nyilatkozta Zé Roberto, a meccs legjobbjának megválasztott játékos.

„Nekünk ez egy hátborzongató érzés, hogy továbbjutottunk. Nézzék meg Svájc csapatát! Egyszer sem kaptak ki, még gólt sem lőttek nekik, mégis kiestek. Ghána ma nagyon jól játszott, eléggé megnehezítették a napunkat, remek játéosaik vannak.” – mondta Roberto Carlos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik