Élet-Stílus

Raúl: rossz versenyzők vagyunk

Raúl, a kedd esti nyolcaddöntőben kiesett spanyol válogatott csapatkapitánya úgy véli, az együttesnél a szokásos probléma jött elő, azaz nem tud versenyezni.

“Óriási csalódás, hogy mindig hamarabb megyünk haza, mint azt várjuk. El kell ismerni, Franciaország jobb volt. Hiába vagyunk erősek, ha a legfontosabb pillanatokban és mérkőzéseken rendre alulmaradunk” – mondta a 29. születésnapját keserűen ünneplő Raúl.

Luis Aragonés szövetségi kapitány teljes mértékben egyetért játékosával: “Egy kis versenyszellem és a rutin hiányzott. Meg kell tanulnunk győzni. Kiegyenlített meccs volt, de a kulcsmomentumokban rendre mi hibáztunk. Az első félidőben jobbak voltunk, de nem éltünk a lehetőséggel, amelyért nagy árat fizettünk.”

A szövetségben a kiesés hatására sem forrong a levegő, Angel Maria Villar elnök máris támogatásáról biztosította az edzőt: “Luis jó munkát végzett, megfiatalította a válogatottat. Meggyőződésem, hogy nincs nála ideálisabb ember a munka folytatására” – mondta Villar, aki azt is elárulta, hogy már a vb előtt szerettek volna szerződést hosszabbítani Aragonésszel, és ez a szándék a válogatott korai búcsúja ellenére sem változott.

A spanyol gárda már el is hagyta Németországot, Dortmundban szállt repülőre és kora délután érkezik meg Madridba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik